Nahlédnutí do předvánoční atmosféry u nás v Battistově cihelně. Večírky, semináře a oběd pro zaměstnance rodinné firmy Tivo, v jejichž prostorech jsme s Foodin začínali.
Našim hostům, klientům a přátelům jsme připravili vánoční tatarák z vyzrálé hovězí svíčkové z chovu Kozohorských, domácí huspeninu z kolen přeštického prasátka, lahodný guláš z Mangalice, spoustu domácích pomazánek, špízků, košíčků s rozpečeným hermelínem, salátů, skvělých uzenin z jižních Čech a Litoměřic, sýrů ze středních Čech a Žďárských vrchů.
Hostům jsme také nabídli naše výborné domácí cukroví a štolu. Prostě jedlo se a všeho bylo do sytosti. Samozřejmě nechyběla ani vánoční výzdoba, o kterou se postarala naše Petra. Světýlka, svíčky a ozdoby jsme v Cihelně a Galerii měli úplně všude.