Telefon: +420 603 425 156

Seznamte se s námi

Jsme rodinná firma, která od roku 2016 klientům nabízí netradiční catering z lokálních surovin. Všechny ingredience, suroviny a produkty sami vybíráme a nakupujeme u malých českých farmářů, pěstitelů a malovýrobců exkluzivně a napřímo. Pro naše zákazníky tak vybíráme jen ty nejlepší a nejkvalitnější produkty. Navíc neustále po celé České republice hledáme i něco nového. Naším cílem je odebírat maximum surovin lokálně a podporovat tak lokální ekonomiku a navíc i minimalizovat ekologickou zátěž.

Máme rádi malé české farmáře, pěstitele a producenty, a proto u nich nakupujeme i suroviny pro náš catering. Pro naše zákazníky vybíráme jen ty nejlepší a nejkvalitnější produkty. Zákazníci si u nás tak mohou pochutnat na řadě specialit, mezi kterými jsou i naše vlastní výrobky. Naše nabídka je velice pestrá, nabízíme řadu kvalitních sýrů, jak čerstvých, tak zrajících, uzenin a zeleninových pochoutek. Potěšíme tak nejen milovníky masa, ale i vegetariány a v neposlední řadě také vegany.

image

Petra Pavičová

Zakladatelka, majitelka, studená kuchyň

Více než před pěti lety jsem se rozhodla od základu změnit svůj život. Opustila jsem manažerskou židli a udělala první krok ke splnění svého snu. Později jsem s manželem založila Foodin. Od začátku jsme ale chtěli vše dělat jinak, než u nás bylo běžné. Od prvních dnů je pro nás klíčovou lokálnost. Všechny suroviny a produkty vybíráme a nakupujeme přímo u malých českých farmářů, pěstitelů a malovýrobců. Kontakt s nimi nám navíc pomáhá nasávat i atmosféru a jejich příběhy, které následně můžeme vyprávět i našim klientům. Navíc mně osobně dávají i energii a inspiraci při přípravě jídel.

image

Predrag Pavič

Marketing, teplá kuchyň

S Predragem se od začátku snažíme u malých místních dodavatelů vybírat jen to nejkvalitnější. Naším společným heslem je totiž to, že základem dobrého jídla jsou především kvalitní suroviny. Následně je to už jen na kuchaři, jestli se mu pokrm povede nebo ne. Díky našemu přístupu mají u nás hosté možnost ochutnat nejen něco jiného, ale seznámit se i s původem surovin, ze kterých je jídlo připraveno. Když jsou ve finále naši zákazníci spokojeni, tak oba máme, z toho co děláme, opravdu radost.

image

Vojta Čižinský

Event Manager, příprava a realizace eventů

Vojta se po mnoha letech rozhodl vystoupit z vod IT a pustit se do oblasti gastronomie. Po náročnějším startu se mu to skvěle i podařilo. U nás ve Foodin Cateringu plně využil svých organizačních schopností a smyslu pro detail. Výsledkem jeho práce tak je mnoho spokojených zákazníků a to nejen s naším servisem, ale i službami. Pokud chystáte nějakou akci, tak se na Vojtu neváhejte obrátit.

image

Ekaterina Opaleva

Studená kuchyně

Katka strávila řadu let v hotelech, kde ji práce postupem času přišla jako dost neosobní. Po návštěvě u nás ve Foodin Cateringu, se tak rozhodla vstoupit s námi do vod, které do té doby v Česku nepoznala. Ze začátku nemohla uvěřit s jakými surovinami pracujeme. Nechápala, že když připravujeme nějaké jídlo, tak jej děláme tak, aby v prvé řadě nejvíce chutnalo nám. Neměla ve zvyku ani pracovat s čerstvými bylinkami a téměř vše pro ni u nás bylo nové. Po roce si práci bez čerstvých surovin a především bylinek ani nedokáže představit. Jídla od Katky tak lahodí nejen jazyku, ale i oku.

image

Honza Nechvile

Fotografie, Media

Honza je s námi od prvního dne, kdy ještě nikdo ani netušil, že jednoho dne vznikne Foodin Catering. Od začátku zaznamenává kroky a vývoj naší práce. Byl s námi u stavby food trucku, u přechodu na cateringové služby a je s námi i teď, kdy jsme se přestěhovali do nových prostor Battistovy cihelny. Každé fotky pro nás dělá s láskou a to je na nich opravdu i vidět. Jeho fotky nejsou jen o jídle, ale i o celkové atmosféře na akcích, kde působíme.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider