Povedená akce pro Nadaci Via v indrustriálních prostorech galerie Bubec, kde se konala oslava 20. výročí studia Bubec spojená s aukcí děl známých umělců.
Byli jsme potěšeni milou návštěvou pana režiséra Jana Hřebejka, který si mimo jiné pochutnal na našem houbovém tataráku.
Z naší studené kuchyně jsme servírovali: crostini s Foodin králičím rillettes a glazovanou cibulkou, crostini s pomazánkou z pečené červené řepy a vlašských ořechů, mini rozmarýnové špízky se sýrem Feta z Oldřiše, grilovanou cuketou a cherry rajčátky a mnoho dalších dobrot, které se svým týmem připravovala Petra Pavičová.
Z teplé kuchyně jsme podávali pomalu taženou vyzrálou roštěnou z farmy Rudimov s vinnou omáčkou, pečené karé z přeštíka připravované se sušenými švestkami, mini karlovarské knedlíky, vegetariánské kari s basmati rýží.
Akce se vydařila a všichni jsme si večer moc užili. Největším naším potěšením byly prázdné talíře.