Návrat ke kořenům
České domácí cukroví, zvěřinová a hovězí sekaná, telecí párky, hovězí klobásy, uzená vepřová kýta, to je pouze zlomek toho, co nabízíme na našem cateringu z českých surovin a dle českých receptur.
Zakládáme si na tom, aby náš catering byl složen primárně ze surovin od malých českých producentů. Navíc v mnoha případech oprašujeme recepty našich babiček. Na Vánoce se proto můžete těšit na nefalšované domácí cukroví z českých ořechů, vajíček, másla a marmelád. Cukroví v různých obměnách děláme i na svatby a oslavy. Nabídnout vám můžeme i několik “klasických” minidezertů, jako jsou laskonky, věnečky a špičky.
Naše domácí sušenky s čokoládou, kokosem, brusinkami, z bílé, cereální nebo konopné mouky doporučujeme jako součást menších caffe-breaků. Nabídnout vám můžeme i domácí cukroví.
Zvěřinová nebo “klasická” sekaná naší vlastní výroby z masa z rodinné farmy Kozohorských je mezi našimi hosty nejoblíbenější. Podáváme ji s hořčičnou omáčkou a brusinkami buď samotnou anebo v podobě burgeru. Jelení sekaná je navíc velice jemná, jen lehce kořeněná tak, aby vynikla chuť mladého jeleního masa.
Telecí párky dle naší vlastní receptury jsou jemné a krásně křupavé. Hodí se na snídani nebo v podobě hot-dogu, který podáváme přímo z FoodIN trucku. Nabízíme i variantu double hot-dog s telecím párkem a hovězí klobáskoku Mergueze, která je jednou z našich delikates.
Uzená vepřová kýta, kterou připravujeme postupně a pomalu při nižší teplotě je bez éček, urychlovačů a dalších zbytečností. Hned jak ochutnáte, tak poznáte, že naše šunka je jiná než ty, které můžete běžně koupit. Kýtu podáváme buď studenou anebo grilovanou se zeleninou a dressingem v pita chlebu.
Od začátku je naší filozofií připravovat jídla primárně ze surovin, které nakupujeme u malých českých producentů a výrobců a toho se stále i držíme. Náš catering má tak díky spojení s lokálními producenty příběh a přidanou hodnotu. Je také vždy s nádechem domácí atmosféry a stylu “La Provence”. Pro hosty je nejen požitkem, ale i zážitkem.