Grilujeme jak na soukromých oslavách, svatbách či párty, tak i na firemních večírcích a eventech (poradíme si i s teambuildingy), prostě při jakékoli příležitosti. A to již několikátou sezonu v řadě.
Grilovat můžeme přímo u vás na zahradě a vzít náš profesionální gril české značky Vulcanus či zagrilujeme na vašem (bohaté zkušenosti máme s mnoha typy), nebo si můžete akci nechat udělat komplet na klíč u nás v Centru lokálních výrobků na Orlíku (sousedíme se zámkem).
Grilujeme přírodním, mediteriánským způsobem a využíváme při tom lokální suroviny v bio kvalitě. Při přípravě také používáme naše bylinky, koření a domácí pesta. Z našich specialit vám nikdy nebude těžko a i následující den z jídla budete mít příjemný pocit. Z grilování v našem pojetí si hosté vždy odnášejí nejen gastronomický zážitek, ale i vizuální.
Celá ceremonie grilování začíná pozvolna s cílem dopřát hostům možnost postupně ochutnat vše. Před grilováním doporučujeme teplý předkrm a saláty, aby se žaludek na konzumaci grilovaných dobrot v závěsu lépe připravil. A na výběr u nás máte i z mnoha nápojů (například různé limonády z malých manufaktur, domácí sirupy či bylinkové čaje). Z alkoholických nápojů můžeme sloužit pivy z lokálních minipivovarů, českými víny, koktejly či kvalitními destiláty.
Před grilováním doporučujeme teplý předkrm a saláty, aby se žaludek na konzumaci z grilu lépe připravil.
Jako teplý předkrm můžeme například nabídnout:
- Slávky na buzaru, slávky připravované na chorvatský způsob na víně s pečenými cherry rajčaty
- Jemný telecí guláš se zeleninou
- Veganské teplé pokrmy - hustá minestrone polévka, indické curry....
- Kuřecí lehký paprikáš (vždy trochu pálivé)
- Šneci připravované ve vývaru z domácího králíka (Specialita z Malorky)
- Jemný guláš z mangalice (VIP prasátka :))
- Grafče na tafče - speciálně připravené fazole s cibulí na makedonský způsob (tento pokrm se hodí i například jako příloha ke každému grilovanému jídlu)
Dle přání a požadavků připravíme i různé druhy studených pokrmů (předkrmů), jako jsou například:
- Různé druhy kanapek a finger food
- Variace sýrů a uzenin z malých českých a moravských farem
- Houbový, řepný nebo avokádový "tataráček"
- Variace paštik
- Briošky s roast-beefem
- Briošky s trhaným masem
- Briošky s různými druhy pomazánek
- Zeleninové saláty
Grilování na grilu značky Vulcanus
Vulcanus je gril od českého výrobce, kde se oheň rozdělá uprostřed a griluje se na plotýnkách po straně. To nabízí gurmánský zážitek plný atmosféry.