Grilování pro firmy a soukromé oslavy
Speciální akcí je pro nás grilování, které nabízíme ve dvou variantách a to buď grilujeme na grilu klienta nebo si vozíme grily vlastní. V tomto směru spolupracujeme s moravskou značkou VULCANUS, s jejich grily se totiž akce stává i zážitkem. Tyto grily sdisponují vnitřním ohništěm, a tak je grilování na nich pro hosty daleko zajímavější. Ke grilování většinou nabízíme i studený raut a nabídka je opět široká.
Akce jako zážitek
Grilujeme jak na soukromých oslavách, svatbách či párty, tak i na firemních večírcích a eventech (poradíme si i s teambuildingy), prostě při jakékoli příležitosti. A to již několikátou sezonu v řadě. Grilovat můžeme přímo u vás na zahradě a vzít náš profesionální gril Vulcanus nebo využijeme ten váš (bohaté zkušenosti máme s mnoha typy). Akci si můžete nechat udělat i kompletně na klíč u nás v Bistru - Centru lokálních výrobků na Orlíku (sousedíme se zámkem).
Lahodná jídla
Grilování jako ceremonie
Jako teplý předkrm můžeme například nabídnout:
- Jemný telecí guláš se zeleninou
- Veganské teplé pokrmy - hustá minestrone polévka, indické curry....
- Kuřecí lehký paprikáš (vždy trochu pálivé)
Dle přání a požadavků připravíme i různé druhy studených předkrmů, jako jsou například:
- Různé druhy kanapek a finger food Variace sýrů, uzenin a pršutů z malých českých a moravských farem
- Houbový, řepný nebo avokádový "tataráček"
- Variace paštik
- Různé druhy briošek (s roast-beefem, s trhaným masem, s domácími pomazánkami)
- Naše uzené speciality (masa a ryby)
- Zeleninové saláty
Nabídka grilování

Ryby

Vepřové maso
Zákazník si může vybrat z více druhů vepřového masa, například: maso z Mangalice - VIP prasátko, které žije volně a má výbornou chuť. Chuť tohoto masa je mezi hovězím a vepřovým. Maso je ideální na gril, protože obsahuje více tuku. Tohoto tuku se ale nemusíte obávat, protože se jedná o tuk, který neobsahuje cholesterol. Maso z Přeštíka - Přeštík je český unikát. Vyšlechtěn křížením místního prasete, českého hřebenáče, se starými anglickými a německými plemeny, dováženými po roce 1850 na Přešticko, Klatovsko a Domažlicko. Většinou šlo o černé nebo černostrakaté vepře s klopeným uchem, a takový je i Přeštík. Všechny druhy vepřového masa jsou původem z farem v jihočeském kraji. Maso nakupujeme přímo u farmářů.

Jehněčí maso
Jehněčí maso - Jehněčí maso je opět z farem, které se nacházejí v našem okolí. Většinou připravujeme jehněčí hřebínky s kostí. Podávané tak, aby je host mohl jednoduše sníst jako jednohubku.

Hovězí a telecí maso

Drůbež

Vegetariánské a veganské pokrmy
V naší nabídce samozřejmě nezapomínáme na vegetariány a vegany. Nabízíme výborné sýry v bio kvalitě typu halloumi a to kravské nebo kozo-ovčí z farem Struhy a Držovice. Halloumi je speciální druh sýru, který je původem z Kypru a využívá se na grilování. Sýr se temperuje, čímž získá pevnější strukturu, díky čemuž se na grilu při vysoké teplotě hned nerozpustí. Dále máme v nabídce různé druhy veganských placek, které lze podávat i v bulce. Grilujeme také portobello a různé druhy zeleniny. Vegetariánskou varianta je automaticky v každé nabídce na grilování. Naše vegetariánské pokrmy ocení i ti největší zastánci masa.